Tjelesna zaštita

četvrtak, 17.02.2011 13:02:00

Dragi posjetitelji,

Tijekom svoga  djelovanja uspjeli smo izgraditi kvalitetan i pouzdan sustav koji svakoga dana nadograđujemo novim znanjem i iskustvima. Naši dugogodišnji zaposlenici graditelji su toga sustava i sa njime žive svakodnevno, što je garancija da su im poznate mnoge potencijalne situacije koje se u ovom poslu mogu desiti. Kontinuiranim osposobljavanjem naših djelatnika intenzivno se radi na širenju tog znanja i iskustva kako bi funkcija zaštite zaista i bila prevencija štetnih događaja.
 
Usluge tjelesne zaštite pružamo na veliki broj objekata različitih zahtjeva i potreba. Naši su partneri iz različitih gospodarskih grana sa mnogim zahtjevima štićenja kojima nastojimo udovoljiti.

Tvrtka "Vila in-finitus" specijalizirana  za obavljanje svih poslova tjelesne zaštite:

ZAŠTITARI - ČUVARI

Za neposredno čuvanje i osiguravanje osoba i imovine putem profesionalno osposobljenih i licenciranih zaštitara-čuvara. Vrijednost imovine i kompleksnost poslova koji su nam povjereni na čuvanje dokaz su povjerenja koje naši partneri imaju u kvalitetu naše usluge.

IZVANREDNA OSIGURANJA

Za potrebe osiguranja javnih skupova i događanja te održavanja reda tijekom raznih drugih manifestacija (sportske, kulturne, zabavne...) angažiramo naše nabolje i najiskusnije zaštitare – redare. Profesionalan projektni pristup u planiranju izvanrednih osiguranja jamči najvišu razinu sigurnosti i mirno održavanje javnih skupova.

NEPOSREDNA TJELESNA ZAŠTITA (BODYGUARD)

Za određene klijente vršimo usluge neposrednog tjelesnog čuvanja uz maksimalnu profesionalnost i diskreciju. Korisnici bodyguard usluga često su i inozemni klijenti, što je dokaz europskog stadnarda kvalitete koju naša tvrtka pruža.  Pored standardnog obrazovanja, zaštitari – tjelohranitelji posjeduju znanja stranih jezika i borilačkih vještina.

povećaj sliku

Villa In-finitus

VILLA IN-FINITUS D.O.O.
Vila i n finitus, usluge tjelesne zaštite osoba i imovine, security, osiguranje, zaštita osobe, zaštita imovine, zaštitarska tvrtka, zaštitarske usluge, čuvanje objekata

Kontakt

Vrlička 25, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+38521507794
fax:
+38521507794
mob:
+385911802777
mail:
info@villa-infinitus.hr
web:
http://villa-infinitus.hr/
Copyright 2020 VILLA IN-FINITUS D.O.O. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Vrlička 25, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu