Program mršavljenja i uklanjanja celulita

petak, 13.04.2012 13:42:00

 

 

Program mršavljenja i uklanjanja celulita

Živimo u vremenu velikih klimatskih promjena, promijena prehrane, načina komunikacije, u svijetu koji se dramatično mijenja. Današnji čovjek sve je više umoran, tjeskoban, depresivan, pati od poremećaja u prehrani, nedostatka imuniteta i sl.
Moderna tehnologija u stalnom je pokretu istražujuči i nalazeći načina kako pomoći ublažiti posljedice stresnog življenja. Jedan takav mali ali efikasan izum je i infracrvena termo deka. Ukratko njeni dejstva su:

DETOKSIKACIJA-MRŠAVLJENJE- ULJEPŠAVANJE-ENERGIZIRANJE-OPUŠTANJE-UKLANJANJE BOLOVA

Način rada:
Tijelo premazujemo gelom i kremom za poticanje razgradnje nakupljenih toksičnih stanica. Zatim slijedi body wrapping, umotavanje u foliju i zatvaranje u termo deku. Termo deku zagrijemo na željenu temperaturu i ostavimo 30-40 min.
Nakon toga masažom utrljamo ulja koja izvana prema unutra djeluju na nakupine.

Što se dešava u tijelu za vrijeme cijelog postupka:

Visoka temperatura u termo deci djeluje na krvne sudove na način da ih širi što pospješuje cirkulaciju. Bolja cirkulacija dozvoljava dovod više kisika u određene dijelove tijela (UKLANJANJE BOLOVA). Tijelo se znoji, a znojenje je dio procesa termoregulkacije koji iziskuje povečanu energiju tijela pri čemu se tope masti. Mast postaje topiva u vodi i zajedno sa toksinima koji su se akumulirali u tijelu prirodnim putem , putem znojenja, izbacuje ih iz tijela (DETOKSIKACIJA, MRŠAVLJENJE, UKLANJANJE CELULITA-uljepšavanje) Izazivanje povišene temperature u tijelu u termo deci bez bolesti proces je koji jača imunološki sustava . Visoka temperatura koju tijelo stvara u procesu bolesti prirodni je način kojim ono eliminira viruse(ENERGIZIRANJE)

Potreban broje tretmana : 7-10 (ovisno o tjelesnom stanju)

Cijena tretmana termo deke 100. kn
Cijena tretmana termo deke sa masažom 150.- kn
povećaj sliku

Salon za njegu lica i tijela VEDE   

Vede d.o.o.
Frizersko Kozmetički salon Vede, Rijeka, Potok, Šišanje, feniranje, bojanje kose, tretmani kose NASHI argan,Japansko iscrtavanja obrva, Ugradnja ekstenzija trepavica,Geliranje noktiju, Pedikura, Depilacija šećerna, Depilacija vosak, Masaže, Manikura, Puder obrve, EMS aparat...

Kontakt

Viktora cara Emina 4c            51000 Rijeka
Otvori kartu
tel:
+385 51 671 058
mob:
091 450 66 94
mail:
delac_vesna@yahoo.co.uk
web:
https://vede.fullbusiness.com
Copyright 2021 Vede d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Viktora cara Emina 4c            51000 Rijeka
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu