NOVO!!!! HOTEL ZA GUME : Sezonsko skladištenje guma

četvrtak, 23.09.2010 18:09:00

Što je hotel za gume?

Od sada bez imalo razmišljanja i muke kroz koje prolaze mnogi vlasnici vozila – mi vam omogućavamo da svoje ljetne, odnosno zimske gume (sa ili bez naplataka) nakon izmjene uskladištite kod nas. Pri zamjeni ljetnih ili zimskih guma obratite nam se s povjerenjem i pohranite ih u našem hotelu za gume – tu su vaše gume sigurne i kvalitetno zbrinute do ponovne upotrebe. 

Hotel za gume

Koje  su pogodnosti hotela za gume?

Vaše ljetne i zimske gume čuvaju se u sigurnim i odgovarajućim uvjetima u kojima njihov vijek trajanja i kvaliteta zajamčeno ostaju potpuno očuvani.

Kako mogu rezervirati prostor u hotelu za gume?

Svoj prostor za ljetne i zimske gume u našem hotelu za gume možete rezervirati pozivom na broj 021/324-046.

Koja je cijena ove usluge?

Usluga zbrinjavanja ljetnih i zimskih guma i kompleta kotača (4 kotača ili gume) u našem hotelu za gume stoji samo 1 kunu + PDV po danu, a za kupce koji kupe 4 nove gume, ova usluga je za jednu sezonu  BESPLATNA !

povećaj sliku

UGRIN TRADE d.o.o.

UGRIN TRADE d.o.o.
- PRODAJA I MONTAŽA SVIH VRSTA AUTOGUMA ( osobna, kombi, 4x4, SUV, teretni program: gume za kamione i autobuse, te program za građevinsku mehanizaciju)- KOMPLETNA I BRZA VULKANIZERSKA USLUGA (montaže, demontaže, balansiranje, sve vrste popravaka)- HOTEL ZA GUME- PROTEKTIRANJE (OBNAVLJANJE) AUTOGUMA ZA TERETNA VOZILA I AUTOBUSE

Kontakt

Otona Ivekovića 2, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 21 324 046
fax:
+385 21 457 408
mail:
ugrin.trade@st.htnet.hr
web:
http://ugrintrade.fullbusiness.hr/
Copyright 2021 UGRIN TRADE d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Otona Ivekovića 2, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu