Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 - NOVO!!!!!!

nedjelja, 20.03.2011 18:08:00

Eagle F1 Asymmetric 2 najnovija je u seriji vrhunski izdržljivih ljetnih guma Goodyear. Dolazi na vrlo zahtjevnu poziciju na kojoj naljeđuje Eagle F1 Asymmetric, gumu koja je odmah nakon predstavljanja u neovisnim testovima dobila najviše preporuke stručnjaka i automobilskih časopisa širom Europe. Zahvaljujući tehnologiji aktivnoga kočenja (ActiveBreaking) kod nove gume povećana je površina gume koja je prilikom kočenja u kontaktu s podlogom, zbog čega je i na suhoj i na mokroj cesti put kočenja znatno kraći.

Ugrin Trade - Split

Ugrin Trade - Split

To je potvrdio i TÜV SÜD Automotive te je Eagle F1 Asymmetric 2 postigla tri metra kraći put kočenja na mokrim cestama od prosjeka koji su postigle tri glavne konkurentske gume s kojima su je uspoređivali. Kad se Eagle F1 Asymmetric 2 već posve zaustavila, testirane konkurentske gume još su se uvijek kotrljale prosječnom brzinom od 22 km/h. Guma se dobro iskazala i na testovima kočenja i upravljivosti na suhoj cesti, naime zaustavila se dva metra prije suparnica. I na suhim cestama testirane konkurentske gume još su se uvijek kotrljale prosječnom brzinom od 24 km/h, a Goodyear Eagle F1 već se posve zaustavila. Zanimljivo je da ima i prvoklasan otpor kotrljanja u svojoj kategoriji, čak 7% manji od ostalih.

Ugrin Trade - Split

Zahvala za to ide tehnologiji aktivnoga kočenja. Dijagonalnom konstrukcijom karkase i mješavinom gaznoga sloja s velikim sadržajem silike postavljeni su novi standardi izdržljivosti na suhoj i mokroj cesti, upravljivosti i kočenja u segmentu vrhunski izdržljivih guma.

Ugrin Trade - Split

Za novu gumu Eagle F1 Asymmetric 2 karakteristična je i priznata tehnologija FuelSaving Technology, koja omogućuje manju potrošnju goriva i manju emisiju CO2. Ne treba zaboraviti niti na manja emisiju buke te mogućnost većeg broja prijeđenih kilometara. Na početku je predviđena u 29 najčešćih dimenzija, od 215/45R17 87 Y do 275/30R19 XL 96 Y, dok će iduće godine ponudu proširiti za 21 novu dimenziju.

  Ugrin Trade - Split  Ugrin Trade - Split

povećaj sliku

UGRIN TRADE d.o.o.

UGRIN TRADE d.o.o.
- PRODAJA I MONTAŽA SVIH VRSTA AUTOGUMA ( osobna, kombi, 4x4, SUV, teretni program: gume za kamione i autobuse, te program za građevinsku mehanizaciju)- KOMPLETNA I BRZA VULKANIZERSKA USLUGA (montaže, demontaže, balansiranje, sve vrste popravaka)- HOTEL ZA GUME- PROTEKTIRANJE (OBNAVLJANJE) AUTOGUMA ZA TERETNA VOZILA I AUTOBUSE

Kontakt

Otona Ivekovića 2, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 21 324 046
fax:
+385 21 457 408
mail:
ugrin.trade@st.htnet.hr
web:
http://ugrintrade.fullbusiness.hr/
Copyright 2021 UGRIN TRADE d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Otona Ivekovića 2, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu