SANIMED D.O.O.

Njegujte svoje zdravlje i ljepotu...

Solarij

utorak, 28.12.2010 02:08:00

Korištenje solarija povećava sintezu vitamina D, a on je bitan za sprečavanje osteoporoze. Da bi se osjećali i izgledali bolje dovoljno je samo nekoliko minuta pod umjetnim suncem da vam se vrati osmjeh na lice. Uz lijepu potamnjenu put, sunčanje u solariju ima pozitivnih učinaka na zdravlje. Napomenut ćemo samo vitamin D, jedan od najučinkovitijih čuvara kostiju. Kombinacije lampi i filtera sadrži posebni omjer UVA i UVB zraka te na taj način nestaju štetne posljedice prirodnog sunčanja Pravilna kombinacija zraka u solarijima omogućuje sigurno tamnjenje i duže zadržavanje preplanulog tena, te postizanje prirodnog izgleda. Kvalitetne lampe dovoljno su nježne da dozvoljavaju dužu upotrebu, a ipak dovoljno snažne da omoguće postizanje tamnog tena. Važno je slijediti savjet proizvođača solarija i lampi za pravilno sunčanje. Da bi se postigla željena boja u solariju, potrebno je 3 - 5 tretmana, što prvenstveno ovisi o jačini solarija i tipu kože. Osobe svjetlije puti trebaju više tretmana. Nakon prvog tretmana potrebno je obavezno napraviti pauzu od dva dana. Nakon toga sunčati se može svakih 24 sata, ali se uvijek preporučuju tretmani svaki drugi dan radi postizanja što prirodnije i jače preplanulosti.

povećaj sliku

SANIMED D.O.O.

SANIMED d.o.o.
Solarij, saune, hidromasaža, depilacija, tretmani lica, tretmani tijela, pedikura, manikura, ugradnja noktiju, prodaja kozmetičkig preparata, medicinskih proizvoda, zastupanje.

Kontakt

Tometići 28a, 51215 Kastav
Otvori kartu
mob:
+385 91 200 7690
mail:
sanimed@ri.t-com.hr 
web:
http://sanimed.fullbusiness.com/
Copyright 2018 SANIMED d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Tometići 28a, 51215 Kastav
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu