RIJEKA - DIZALO

Ugradnja i servisiranje dizala

Poslovanje

nedjelja, 27.11.2011 12:33:00

Registrirani smo za veći broj djelatnosti, no društvo od svog osnivanja obavlja poslove montaže i servisiranja dizala na električni i hidraulični pogon, montaže i održavanja parlafona, montaže i održavanja pokretnih stepenica, te elektroinstalaterske radove u stambenim i poslovnim objektima.

Tijekom korištenja dizala, kao prijevoznog sredstva, normalno je da dolazi do trošenja određenih dijelova. Zbog neodgovornog ponašanja pojedinih korisnika takoder se devastiraju pojedini sklopovi, a zbog starosti dizala ( prosječna starost dizala koje mi održavamo iznosi 39 godina ) vrlo je teško osigurati zamjenske rezervne dijelove.

Zbog toga vlasnicima i Upraviteljima zgrada sugeriramo, a na temelju dokumentacije i naše stručne ocjene, da se u fazama pristupi remontu ili djelomičnoj modernizaciji. Pri tome uvijek imamo posebnu osjetljivost na sigurnosne elemente dizala, te ovlaštene osobe upozoravamo na nužnost hitne zamjene.

Prije

Rijeka-dizalo d.o.o. Rijeka-dizalo d.o.o.

Poslije

Rijeka-dizalo d.o.o. Rijeka-dizalo d.o.o.

Remonte i modernizaciju realiziramo sukladno željma i mogucnostima vlasnika, ali strogo vodeci računa o sigurnosti korisnika.

Dizala koja temeljem Ugovora održavamo popravljaju isključivo djelatnici Rijeka-dizala d.o.o. i u direktnom su kontaktu sa ovlaštenim predstavnikom vlasnika dizala. Time je skraćeno vrijeme od poziva do našeg izlaska na teren, vrijeme potrebno za dijagnostiku kvara, ali i ukupno vrijeme od nastanka kvara pa do osposobljvanja dizala.

Za obavljanje redovnih servisa dizala posjedujemo Uvjerenje da zadovoljavamo uvjete propisane člankom 38.stavak 2. Pravilnika o sigurnosti dizala (NN br.135/05) izdan od Zavoda za integralnu kontrolu d.o.o. Zagreb, a napominjemo da je u postupku ishodovanje nove suglasnosti temeljem novih pravila.

Kod obavljanja redovitih mjesečnih servisa svaki naš serviser pridržava se zadanih radnji koje održavatelj treba izvršiti, a iste su utvrđene člancima 27. do 34. Pravilnika o sigurnosti dizala (NN br.97/09 od 20.09.2009.godine).

povećaj sliku

RIJEKA - DIZALO

RIJEKA - DIZALO D.O.O.
Rijeka dizalo, lift, servis lifta, održavanje dizala, popravak lifta, parlafon, elektroinstalacije, invalidske platforme

Kontakt

Šetalište XIII divizije 2, 51000 Rijeka
Otvori kartu
tel:
+385 51 212 993
fax:
+385 51 333 488
mob:
+385 98 419 499
mail:
rijeka-dizalo@ri.t-com.hr
web:
https://rijekadizalo.fullbusiness.com/
Copyright 2021 RIJEKA - DIZALO D.O.O. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Šetalište XIII divizije 2, 51000 Rijeka
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu