RIJEKA - DIZALO

Ugradnja i servisiranje dizala

Opremljenost

nedjelja, 27.11.2011 12:40:00

Tvrtka je opremljena potrebnim alatima i instrumentima za obavljanje poslova održavanja i montaže,a njeni djelatnici na raspolaganju imaju tri motorna vozila od kojih je jedno uvijek spremno za hitne intervencije. Također svim radnicima na raspolaganju su mobilni telefoni koji su međusobno umreženi.

Društvo ima u najmu poslovni prostor od Grada (jedna kancelarija za prijem stranaka, skladište, radionicu opremljenu osnovnim alatima i strojevima i pomoćne prostorije) koji u potpunosti zadovoljava naše potrebe.

Takoder u cilju što bržeg otklanjanja zastoja na objektima koje održavamo društvo na skladištu ima potrebni rezevni materijal i dijelove čija se prosječna vrijednost kreće na nivou cca 100 tisuća kuna.

Održavamo i popravljamo sve tipove dizala od najstarijih relejnih do najnovijih generacija mikroprocesorski upravljanih dizala.

Pri održavanju se susrećemo sa dizalima raznih proizvodača starije generacije (Radnik; Rade Končar; Schindler; Vitlo; Kone; IMP i David Pajić-Daka) ali i novijih tipova.

Kod održavanja imamo sustavno razvijenu dobavu rezervnog materijala i rezervnih dijelova prvenstveno sa domaćim partnerima, ali i sa partnerima iz Slovenije, Italije i Španjolske.

povećaj sliku

RIJEKA - DIZALO

RIJEKA - DIZALO D.O.O.
Rijeka dizalo, lift, servis lifta, održavanje dizala, popravak lifta, parlafon, elektroinstalacije, invalidske platforme

Kontakt

Šetalište XIII divizije 2, 51000 Rijeka
Otvori kartu
tel:
+385 51 212 993
fax:
+385 51 333 488
mob:
+385 98 419 499
mail:
rijeka-dizalo@ri.t-com.hr
web:
https://rijekadizalo.fullbusiness.com/
Copyright 2021 RIJEKA - DIZALO D.O.O. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Šetalište XIII divizije 2, 51000 Rijeka
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu