Produkcija Z

Lutkarske predstave za vrtiće i osnovne škole

Predstave

četvrtak, 15.12.2011 20:49:00
  • PROMETNA PRIČA

Produkcija Z

  • TRI MAČKE (Tri mačke je priča o mačkama koje nisu bile zadovoljne svojom bojom pa su se obojale valjajući se u brašnu i ugljenu. Tako obojane jedna drugu nisu prepoznale. Poslije niza duhovitih obrata zaključile su da je svaka bila ljepša u staroj boji. Na kraju zapjevaju: budi uvijek to što jesi, bez obzira tko si, što si... )

Produkcija Z

  • TKO SAM, ŠTO SAM (Tko sam, što sam govori o piliću koji traži svoju majku. Tek se izlijegao i sve oko njega je novo. Upoznaje se sa bojama, životinjama, ukratko, sa životom. Na kraju pobjeđuje ljubav koja nam daje samopouzdanje u svim životnim prilikama i neprilikama...)

Produkcija Z

  • VELIKO PUTOVANJE MALOGA PUŽA (Veliko putovanje maloga puža govori o pužu koji putuje kroz sva četiri godišnja doba i putem upoznaje biljke i životinje, tražeći prijatelja. To je topla priča o životu, ljubavi i prijateljstvu. Riječi završnog songa: stavite na prvo mjesto svako pravo prijateljstvo, i kad kiša kiši i kad sunce prži, samo pravo prijateljstvo sve, sve izdrži...)

Produkcija Z

  • PUT OKO SVIJETA (Put oko svijeta upoznaje djecu sa kontinentima i njihovim značajkama kroz pjesmu i priču. Znate li koliko na svijetu ima kontinenata ? Sedam, i to njih šest počinje slovom A a sedmi slovom E.  Poslije čitanja knjige ¨Put oko svijeta za 80 dana¨ mali Nikola u snu i sam proputuje svijet doživljavajući neviđene zgode i nezgode.Putem susreće devu, kapetana Kineza, polarnog medvjeda,klokana, dupine, papigu Aru, plesačice sambe ...)

Produkcija Z

  • KEKO EKO

Produkcija Z

  • NOVOGODIŠNJI ŠUŠUR

Produkcija Z

  • GDJE SU NESTALI POKLONI DJEDA MRAZA
povećaj sliku

Produkcija Z

Produkcija Z
Produkcija Z, lutkarske priče za djecu, lutkarske predstave za vrtiće i osnovne škole, lutkarske priče na audio cd-ima izdavačkih kuća Croatia Records i Song Zelex, preporuke MZOŠ, predstave za uzrast 3-10 godina:Dobro se dobrim vraća, Lijepo putovanje lijepom našom, Prometna priča, Tri mačke, Tko sam, što sam, Veliko putovanje maloga puža, Put oko svijeta, Keko Eko, Novogodišnji šušur, Gdje su nestali pokloni djeda mraza,Božićna medalja za dobrotu. Predstava na engleskom jeziku za uzrast 9-14 godina: Eco Keeco. Skladatelj, redatelj, izvršni i glazbeni producent svih mjuzikala - Ivo Lesić, scenografija i lutke Luči Vidanović, autori priča - Ivo Lesić, Dunja Adam, Duško Mucalo, fotografije -  Lucija i Igor Drača, design omotnica cd-ova i plakata  - Igor Drača

Kontakt

Rendićeva 26, 21000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 91 2000 873
fax:
+385 21 339 717
mob:
+385 91 2000 873
mail:
produkcijaz.split@gmail.com
web:
www.produkcijaz.hr
Copyright 2019 Produkcija Z Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Rendićeva 26, 21000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu