Optika Fortis

Iskustvo, kvaliteta i moderna tehnologija u jednom!

O nama

nedjelja, 07.04.2013 16:08:00
OPTIKA FORTIS
 
Specifičnost naše tvrtke je duga tradicija obiteljskog biznisa kojim je osiguran profesionalan pristup svakom kupcu u želji da naše stručno osoblje ciljano posveti pažnju zadovoljenju klijentovih potreba.
Cjelovito pristupamo rješavanju problema s vidom, stoga na jednom mjestu možete napraviti kompletan oftalmološki pregled u poliklinici za oftalmologiju i nakon toga izabrati odgovarajuće rješenje u optičkom studiju.
Od samih početaka našeg rada pa sve do danas nastojimo u suradnji s našim i inozemnim partnerima pratiti najnovije trendove u području očne optike.

Svake godine ulažemo sredstva u nabavu najsuvremenije opreme kako bi smo mogli na najbolji mogući način zadovoljiti zahtijeve naših cijenjenih kupaca.
Posebna pažnja posvećuje se edukaciji zaposlenih... stoga se redovito organiziraju radionice, predavanja i seminari te prate trendovi optičarske struke kako bismo uvijek bili upoznati s novostima.
Cijene u optici Fortis su povoljne iz jedinog razloga što optika Fortis želi nastaviti dobru tradiciju kvalitete,te svoje znanje i besprijekornu brigu za korisnika želi pružiti što većem broju kupaca.
Zasigurno ste upoznati s važnošću dobrog vida, stoga nam se obratite s povjerenjem i posjetite nas!
povećaj sliku

Fortis optika

Biooptipharm d.o.o.
Trgovina na malo optičkom i sličnom opremom, sunčane naočale, dioptrijske naočale, proizvodnja i popravak, naočalne leće

Kontakt

Dobriše Cesarića 14, 10000 Zagreb Špansko
Otvori kartu
tel:
+385 1 387 4800
mob:
+385 99 661 9111
mail:
fortisoptika@gmail.com
web:
http://optikafortis.fullbusiness.com/
Copyright 2021 Biooptipharm d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Dobriše Cesarića 14, 10000 Zagreb Špansko
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu