Mramor comerce d.o.o.

Proizvodimo, obrađujemo i postavljamo kamen!

O nama

utorak, 18.10.2011 16:14:00

Poduzeće Mramor Comerce d.o.o. je osnovano 1970, od malog obiteljskog obrta preraslo je u moderni pogon za preradu i montažu kamenih elemenata za uređenje interijera i eksterijera, te gotovih kamenih proizvoda.

U našoj ponudi brojni su finalni proizvodi od kamena , bazirani na bogatoj ponudi mramora, granita te vrlo traženom Kanfanaru i Bračkom sivcu. Zadnjih godina bili smo podizvođači ali i nositelji brojnih radova na kamenim podovina kao i rekonstrukcijama podova, na gradskim rivama i trgovima koji su trebali zadržati starinski autohtoni primorski stil. Za rekonstrukcije starih objekata posjedujemo licencu za kamenoklesarske radove, Zavoda za zaštitu spomenika.

proizvodni pogonModeran pogon te stručni djelatnici osiguravaju kvalitetnu i brzu uslugu te poštivanje zadanih rokova. Pozivamo Vas da nas posjetite...

povećaj sliku

Mramor comerce d.o.o.

MRAMOR COMERCE D.O.O.
Proizvodnja kamena Opatija, obrada granita Rijeka, postavljanje kamena, prodaja granita Kastav, brački mramor, postavljanje mramora.

Kontakt

Mučići 31 b, 51213 Jurdani
Otvori kartu
tel:
+38551274344
fax:
+385 51274417
mail:
mramor-comerce@net.hr
web:
http://mramor-comerce.hr
Copyright 2020 MRAMOR COMERCE D.O.O. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Mučići 31 b, 51213 Jurdani
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu