MES d.o.o.

Suvremena informacijska i komunikacijska rješenja

Automatizacija radne okoline

četvrtak, 09.09.2010 08:53:00

Expert linija

Sysmex organizira ćeliju analitika uzoraka krvi u medicinskim laboratorijima s novim koncepomt: automatizacije i kombinacije, "Expert line".
Ovaj novi koncept osigurava da uzorke krvi prima centralni laboratorij - takozvane "EDTA cijevi" - obrađuju se tako brzo i sigurno, i da kompletni rezultati budu na raspolaganju liječniku što jasnije i unutar najkraćeg roka. Tekuće Sysmex koncept kombinira iskustva na području automatizacije i robotske tehnologije obrade podataka relevantnih za više od desetljeća.

 

HST-N serija

Modularni, inteligentni koncept hematologija
Čim postoje veći zahtjevi, kao što su učinkovito korištenje resursa ili standardizirana analiza kompletnih hematoloških profila.
Koncept Sysmex ICS sastoji se od modularnih komponenti za CBC + diff analizu, Reticulocyte ispitivanja, pripreme i volumenu krvi - inteligentno povezati i individualno odabrati. Koncept Sysmex ICS dovodi nove načine iz analize uzoraka na rezultat tumačenja i vrednovanja.

Interrliner

Automatizirano sedimentacija Analyser
Interrliner je potpuno automatizirana sedimentacija analizator, koji je integriran u ukupan sustav automatizacije hematološke  Sysmex HST-N serije. Sastoji se od rack-handling (para-rukovanja) jedinica u kombinaciji sa Mehatronika StaRRsed Kompaktni ESR analizatora.
Interrliner koristi Sysmex regal uzorak cijev za potpunu integraciju sustava. Korištenjem dvosmjerno komunikacijskog sučelja za rad Sysmex Area Manager SIS, Interrliner zna na kojem uzorku je obavljena ESR.

SP-1000i

SP-1000i je potpuno automatizirana slide-maker Stainer iz Sysmex.
Standardizirana  priprema obavlja se inteligentnom klina metodom, podešavanja kuta raspršivača, raspršivača  brzine i volumena krvi, ovisno o unaprijed određenim parametrima u krvi (HCT) za svaki pojedini uzoraka.  Sustav se može prilagoditi različitim protokolima s jednostrukim ili dvostrukim volumenom krvi. Nova funkcija, daljinski pristup putem SNCS, smanjuje zastoje i nudi brzu dijagnostiku kvarova.

TS-1000

U laboratoriju  danas, tijek rada nije lineran nego međusobno povezani proces. Sysmex kao dobavljač hematologije- instrumentacije suočen s vrstom problema od nekoliko godina, kao i pregled stanica pomoću različitih metoda - razlikuje od kliničke kemijskee - u principu složeni i međusobno povezani.
TS-1000 je inteligentna cijevi sortirka sa bar-kod-om primarnog uzorka cijevi u hematologiji. To znatno povećava učinkovitost obrade EDTA-krvi, jer oslobađa laborant iz ručno sortiranog zadataka i jasno povećavaa kvalitetu procesa.

Work/Expert line

Sysmex organizira ćeliju analitika uzorka krvi u medicinskim laboratorijima s novim konceptom: automatizacije kombinacija, "Work/Expert line".
Ovaj novi koncept osigurava da uzorke krvi primaju centralni laboratoriji - takozvane "EDTA cijevi" - obrađuju se tako brzo i sigurno i da  kompletni rezultati budu na raspolaganju liječnika što jasnije i unutar najkraćeg roka.  Sysmex koncept kombinira iskustva na području automatizacije i robotske tehnologije obrade podataka relevantnih za više od desetljeća.
Prvi dio koncepta - the Work Line-  sastoji se od najviše četiri stanice sustava (Sysmex XE-2100D). Oni su u mogućnosti obraditi do 600 uzorka cijevi po satu. To su obično početni pregledi, takozvani "screening“. U slučaju posebnih rezultata kombinacije, ovaj "ekspertni sustav" aktivira follow-up pregleea, kao npr. određivanje vrlo specifične, rijetke krvne stanice (retikulocita ili nukleinske kiseline koji sadrže krvne pločice, tzv umreženih trombociti) ili osigurava volumen krvi kao priprema za konačnu analizu mikroskopske krvne stanice. Sve  se radi u stvarnom vremenu - u potpunosti automatski i bez ljudske intervencije.U apsolutno najkraćem roku!

XE-AMS

Prilagođeno Vašim zahtjevima
Napredni modularni sustav iz Sysmex, XE-AMS, nudi rješenje kroz automatizirani hematološki inteligentno povezivanje svih analitičkih komponenti. Posebno je dizajniran za svoju korist: najviše učinkovito, optimalni prijenos podataka i pouzdane analize. XE-AMS kombinira snažne hematološkog brojača, XE-2100 i automatski priprema i bojenje razmaza modula, SP-1000i. 

povećaj sliku

MES d.o.o.

MES d.o.o.
Unutarnja i vanjska trgovina, medicinska laboratorijska oprema, marketing, veterinarska dijagnostička i kirurška oprema, zastupanje stranih tvrtki.

Kontakt

Savska cesta 1, 10000 Zagreb
Otvori kartu
tel:
+38513666428
fax:
+38513666477
mob:
+38598288726
mail:
mes@meshr.hr
web:
http://www.meshr.hr
Copyright 2018 MES d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Savska cesta 1, 10000 Zagreb
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu