GRAFIS

Usluge za Vaš poslovni uspjeh

Grafičke usluge

četvrtak, 30.09.2010 03:28:00

Nakon odrađenog grafičkog oblikovanja u mogućnosti smo dolje navedene proizvode izraditi:

 

POSJETNICE (vizitke)


Kvalitetno oblikovana i izrađena posjetnica (vizitka), često je “ogledalo” vašeg prvog kontakta s mušterijom ili poslovnim partnerom. Ne dopustite da prilikom razmjene posjetnica s važnim poslovnim partnerom osjetite nelagodu i zamjerite sami sebi što niste uložili nekoliko kuna više u kvalitetu istih, jer svaka ušteda u ovom slučaju nije korisna.

Izradi pojedine posjetnice se individualno pristupa, te je bitno da se osnovna obilježja Vaše tvrtke (logotip, osnovne boje, font slova…) prate i usklade s ostalim materijalima.

 

 

 

MEMORANDUMI

Memorandum je papir formata A4 (210×297 mm), na kojem se nalaze osnovni podaci Vaše tvrtke. Najčešće se u zaglavlju osim logotipa, adrese i telefona, stavlja i žiro račun, te OIB i matični broj tvrtke.

Unutar poslovne komunikacije postoje određena pravila koja treba poštivati, jedno od njih kaže da svaka ozbiljna firma ima vlastiti, memorandum, koji kao i posjetnica prati osnovna obilježja firme (logotip, boje, font slova…)

 

 

 

KUVERTE

Svi znamo što su kuverte, ali koliko ste puta bili ugodno iznenađeni kad ste od svog poslovnog partnera dobili kuvertu s otisnutim logotipom i osnovnim podacima u zaglavlju. Vjerojatno ste pomislili da bi i Vi mogli imati vlastite kuverte s kojima bi dobili originalni vizualni identitet Vaše tvrtke prema klijentima i poslovnim partnerima.

Na kuverte se dotisak vrši u raznim tehnikama, koji ovisi o nakladi i broju boja koje se koriste pri tisku. Najčešće tehnike su: offset tisak, digitalni kolor tisak, te za male naklade ink-jet tisak.

Standardni formati kuverata su 110×230 mm (american), 110×160 mm (A6), 160×220 mm (A5), 220×310 (A4). American kuverte (110×230 mm) je moguće izabrati od tri vrste: bez prozora, s desnim prozorom ili s lijevim prozorom za adresu.

 

 

 

JELOVNICI i VINSKE KARTE

Jelovnike i Vinske karte izrađujemo za restorane, hotele, konobe, pizzerije, bistroe i sve ostale ugostiteljske objekte koji imaju potrebu za njima.

Korice mogu biti izrađene u više boja umjetne kože (smeđa, bordo, modra, bijela, crvena…). Spajanje PVC prozirnih folija može biti izvedeno ukrasnim vijcima od mesinga (izvana ili iznutra jelovnika) ili šivanjem folija za unutrašnji dio jelovnika. Kod verzije s vijcima PVC folije se mogu naknadno mijenjati, dodavati ili oduzimati, a kod šivane verzije to nije naknadno moguće, pa prilikom narudžbe obratite pažnju na taj detalj.

Kod nas također možete naručiti i “korice za račun” i “stalak REZERVIRANO za stolove”.

Osim kompletnih jelovnika, moguće je kupiti i same korica za jelovnik (s ili bez tiska logotipa) ili prepustiti nama izradu unutrašnjeg dijela (grafički dizajn, prijevod, tisak…) za već postojeće Vaše korice.

 

CJENICI

Cjenici se najčešće rade za ugostiteljske objekte (restorani, kafići, pizzerije, konobe….) jer su propisani zakonom i moraju biti osim na hrvatskom i na jednom stranom jeziku, a to je uglavnom engleski.

 

 

   

PROMOTIVNI ARTIKLI 

 

Velik izbor reklamno-promotivnih proizvoda. Razveselite svoje poslovne partnere, kupce i goste s prikladnim poklonima, koji će držati ime Vaše tvrtke "aktivno" kroz cijelu godinu.

Osim raznih vrsta gotovih i unikatnih zidnih, stolnih i džepnih kalendara, nudimo rokovnike, upaljače, kemijske olovke, čestitke, stolne mape, satove, privjeske, kape, majice, puzzle (slagalice), magnete za hladnjak, bedževe... s dotiskom Vašeg logotipa i kontakt podataka.

 

povećaj sliku

GRAFIS

GRAFIS D.O.O.
Grafičke usluge, izdavačka i tiskarska djelatnost, proizvodnja proizvoda od papira i kartona.

Kontakt

Braće Leonardelli 18, 52100 Pula
Otvori kartu
mob:
+38598224969
mail:
versilio.bozic1@pu.t-com.hr
web:
http://grafis.fullbusiness.com
Copyright 2018 GRAFIS D.O.O. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Braće Leonardelli 18, 52100 Pula
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu