FullTV

Televizija posvećena turizmu

FullTV

Poslovna priča - Yamaha Pribudić Borčić

četvrtak, 28.03.2013 13:42:35 | 7379 Pogleda
Tvrtka Pribudić-Borčić osnovana je 1998. godine kao logična posljedica dugogodišnjeg zajedničkog sportskog rada Ive Pribudića i Josipa Borčića u utrkama državnog Prvenstva i Alpe-Adria Kupa. Ulazak u svijet poduzetništva pokazao je da Ivo i Josip nisu samo u sportu težili vrhu, već su to nastavili i na poslovnom planu. Kao posljedica stalnog ulaganja i težnje da se prate trendovi i potrebe tržišta, 2006. godine otvorena je i dodatna podružnica tvrtke u Splitu, pod nazivom "Yamaha Marine", specijalizirana za nautički program branda Yamaha, te gumena plovila Novomar i plastične brodove Marvel. Slijedom velikog interesa i potreba poslovanja prodavaonica je 2007. proširena na dvostruko više prodajnog prostora, uz stalni postav izložbenih brodova u obližnjoj lučici Zenta.

FullTV

Full televizija d.o.o.
FullTV je turistička televizija koja promovira turističke destinacije, lokalne manifestacije, kultusne znamenitosti, gastronomsku scenu, sa ciljem promicanje uživanja u ljepotama svijeta.

Kontakt

Ive Tijardovića 28, 10000 Zagreb
Otvori kartu
mob:
+385 95 222 3355
mail:
office@fulltv.hr
web:
www.fulltv.hr
Copyright 2021 Full televizija d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Ive Tijardovića 28, 10000 Zagreb
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu