Staklarna EKO - VETRI

60 godina iskustva, tradicije i zadovoljnih klijenata!

Dekorativna stakla

srijeda, 23.11.2011 13:06:00

Dekorativna stakla imaju beskrajnu primjenu u interijerima. Dekorativna stakla se mogu koristiti kao klizne stijene, police, vitrine, stolovi, pa čak i kao stakla za kuhinje.

Dekorativna stakla  se proizvode tako da se na staklo nanosi posebna boja za staklo na koju se kasnije nanosi folija koja ima dvije funkcije. Prva funkcija je zaštititi boju od ogrebotina, a druga je zaštita od ozljeda u slučaju loma jer zaštitna folija drži staklo u okupu.

Najtraženija stakla u boji su stakla za kuhinje. Stakla za kuhinje se mogu izvesti u 50-ak boja, a također je moguće kuhinjska stakla izvesti s dezenima po želji. Kuhinjska stakla je moguće izvesti u svim veličinama i različitim debljinama.

povećaj sliku

Staklarna EKO - VETRI

Staklarski obrt EKO - VETRI vl. Gani Xharrahi
Staklarna Rijeka, uokvirivanje slika, natezanje platna, kaširanje, izrada ogledala, fazetiranje, pjeskarenje, dekorativna stakla, kaljena stakla, popravak retrovizora, termo stakla.

Kontakt

Pomerio 20, 51000 Rijeka
Otvori kartu
tel:
+385 51 333 686
mail:
eko.vetri@gmail.com
web:
http://ekovetri.fullbusiness.com
Copyright 2020 Staklarski obrt EKO - VETRI vl. Gani Xharrahi Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Pomerio 20, 51000 Rijeka
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu