DINAMIS PROJEKT d.o.o.

Želimo opravdati zadovoljstvo naših klijenata

Usluge tehničkog održavanja

četvrtak, 22.09.2011 09:50:00

Tehničko održavanje je djelatnost koja objedinjuje servise i usluge potrebne za gospodarenje građevinskim objektima i upravljanje procesima koji ih čine funkcionalnima.

Usluge tvrtke Dinamis projekt d.o.o. objedinjene su u cjelovitu brigu o objektu i njegovo održavanje u svrhu osiguravanja najviše funkcionalnosti objekta, nesmetanog odvijanja radnih procesa te optimalnog komfora zaposlenika u radnom ambijentu.

Za klijenta je tu uvijek dostupna i aktivna ekipa call centra koji su na raspolaganju 24/7 koji interventno priskaču u pomoć u najkraćem mogućem roku.

Za ovakav tip usluga tipičan je outsourcing što znači da Vi kao klijent prepuštate brigu oko objekta Dinamis timu koji će se profesionalno i s velikom pažnjom brinuti o tehničkom upravljanju i održavanju Vaše organizacije što Vama ostavlja prostor za postizanje visoke učinkovitosti u Vašoj primarnoj djelatnosti.

Tko su naši klijenti?

Ako posjedujete neki veliki objekt – poslovnu zgradu, proizvodni pogon, medicinske ili obrazovne ustanove, trgovačke centre, sportske arene ili hotele brigu o funkcionalnoj i tehničkoj ispravnosti objekta prepustite iskusnom timu stručnjaka koji Vam jamči očuvanje vrijednosti Vašeg objekta i njegovu dužu iskoristivost. Dinamis tim Vam pomaže pri izradi plana tehničkog održavanja što Vam dugoročno smanjuje troškove održavanja Vašeg objekta.

Zašto smo Vam potrebni u Vašem prostoru?

Outsourcing usluga kroz partnerstvo s Dinamis timom osigurava Vam sigurnu i ugodnu radnu atmosferu i komfor u kojem ćete nesmetano moći razvijati Vaš posao do maksimalne učinkovitosti.

Naš glavni zadatak pružajući Vam usluge tehničkog održavanja Vašeg objekta jest osigurati besprijekorno funkcioniranje svih uređaja, postrojenja, procesa i tehničke infrastrukture u objektu. Vama ćemo priskrbiti zadovoljstvo i smanjenje operativnih troškova održavanja.

DINAMIS USLUGE TEHNIČKOG ODRŽAVANJA ZA:

  • Poslovne zgrade
  • Bolnice
  • Sportske arene
  • Trgovačke centre
  • Hotele
  • Obrazovne ustanove
  • Proizvodne pogone
povećaj sliku

DINAMIS PROJEKT d.o.o.

DINAMIS PROJEKT d.o.o.
Održavanje strojarskih instalacija, upravljanje sustavima grijanja i hlađenja, održavanje sustava za napajanje električnom energijom, održavanje sigurnosne rasvjete, agregata, gromobranskih instalacija, sustava za naplatu parkiranja, održavanje sanitarnih sustava, cjevovoda grijanja i hlađenja, slivnika, održavanje sustava odvodnje.

Kontakt

Radnička c. 184, 10000 Zagreb
Otvori kartu
tel:
+385 1 5579 798
mob:
+385 91 3850 505
mail:
info@dinamis.hr
web:
http://www.dinamis.hr/index.html
Copyright 2020 DINAMIS PROJEKT d.o.o. Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Radnička c. 184, 10000 Zagreb
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu