O nama

petak, 18.03.2011 18:40:00
Autoškola "Danko" krenula je sa svojim radom 1999. godine. Locirani smo na AVENIJA MARINA DRŽIĆA 4, ZAGREB, Autobusni Kolodvor na 3. katu Upravne zgrade, južni ulaz. Funkcioniranje autoškole temelji se na velikom trudu i radu uposlenika: tajnice, instruktora, predavača, stručnog voditelja, kako bi svojim zalaganjem stvorili perspektivu u budućnosti, a rezultate postiže tako što preporukom osposobljenih kandidata-polaznika, ima zadovoljavajuće nove polaznike! Nastavu iz POZNAVANJA PROMETNIH SIGURNOSNIH PRAVILA održava već duže vrijeme na računalu i nastavu prilagođava populaciji polaznika!
 
PRVA POMOĆ je u organizaciji CRVENOG KRIŽA i Poliklinike EUROMEDICA koja se održava u njihovim prostorijama.
 
Poligon koji koristi autoškola "DANKO" nalazi se u Strojarskoj ulici, odakle i počinju prvi satovi vožnje, a voditelj i predavač autoškole je Zaviša Brundić, ing. prometa.
 
Prednosti autoškole "Danko"
  • Autoškola "DANKO" nalazi se na Autobusnom kolodvoru Zagreb, u centru grada i blizini prometnog vježabališta Strojarska od kuda se i kreću satovi vožnje.
  • Autoškola u svojoj ponudi ima 4 vozila i daje polaznicima mogućnost biranja vozila po vlastitom izboru za nastavu Upravljenje vozilom.
  • Pohađanje nastave iz Prometnih propisa odvija se u dva termina, u 11 i u 19h te polaznik pohađa nastavu kako mu odgovara kroz dva tjedna nastave.
  • Svu potrebnu literaturu autoškola osigurava polaznicima.
povećaj sliku

Autoškola Danko

Auto škola Danko, vl. Danko Ovničević
Vozačka škola, polaganje vozačkog ispita, predavanja, upisi, instruktori, osposobljavanje, kalendar tečajeva, cjenik, u zgradi zagrebačkog autobusnog kolodvora

Kontakt

Avenija Marina Držića 4, 10000 Zagreb
Otvori kartu
tel:
+385 1 618 4895
mob:
+385 98 421 994
mail:
auto-skola-danko@zg.htnet.hr
web:
http://www.autoskola-danko.hr/
Copyright 2020 Auto škola Danko, vl. Danko Ovničević Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Avenija Marina Držića 4, 10000 Zagreb
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu