Veterinarska ambulanta Bošnjak i Mioč

Vaši mali prijatelji zaslužuju najbolju njegu

O nama

subota, 05.03.2011 15:21:00

Veterinarska ambulanta za male životinje Bošnjak - Split je ambulanta privatne prakse. Vlasnik ambulante je dr. vet. med. Ivica Bošnjak, veterinar s višegodišnjim iskustvom u praksi liječenja malih životinja. Privatnu ambulantu pokrenuo je 2007. godine. Za Veterinarsku ambulantu Bošnjak radi i vet. tehničar Daria Bošnjak koja također ima višegodišnje iskustvo u praksi liječenja malih životinja.

Ambulanta se nalazi u Splitu, na Mertojaku, Odeska 10. U ugodnom ambijentu ambulante nude se osnovne i složenije usluge veterinarske prakse za male životinje. Prema potrebi možemo doći na kućnu adresu.

Raspolažemo potrebnim uređajima i opremom te stručnim i sposobnim kadrom. Nudimo kvalitetnu veterinarsku uslugu za male životinje uz vrlo pristupačne cijene. Zahvaljujemo na povjerenju!

povećaj sliku

Veterinarska ambulanta Bošnjak i Mioč

Veterinarska ambulanta privatne prakse za male životinje BOŠNJAK I MIOČ
zdravstvena zaštita životinja, veterinarska ambulanta, ultrazvuk, kiruški zahvati, EKG, laboratorijske pretrage, šišanje i kupanje,RTG, stomatološki zahvati, RTG zuba

Kontakt

Dinka Šimunovića 2A, 21 000 Split
Otvori kartu
tel:
+385 21 455 594
fax:
+385 21 455 595
mob:
+385 98 978 6086
mail:
info@ambulantabosnjak.hr
web:
http://www.ambulantabosnjak.hr
Copyright 2021 Veterinarska ambulanta privatne prakse za male životinje BOŠNJAK I MIOČ Uvjeti korištenja
Zatvori prozor

Lokacija

Za odabir Vaše lokacije morate imati aktiviran JavaScript!

Adresa:

Dinka Šimunovića 2A, 21 000 Split
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu