Potpuno rješenje za Internet poslovanje

U suradnji s T-HT
Pogledaj video

FullBusiness web stranica

Izrada web stranice tvoje tvrtke nikada nije bila lakša

Nije potrebno nikakvo tehničko predznanje

Odaberi predložak koji ti se najviše sviđa i dodaj vlastiti sadržaj, slike i video. Sadržaj uredi direktno na mjestu prikazivanja, bez komplikacija. Tekst uredi na isti način kao što to radiš u ostalim tekst editorima.

FullBusiness.com za tebe brine o svim tehničkim detaljima, poput optimizacije za Internet tražilice, što tvojoj web stranici omogućava dobru poziciju na Googleu, Bingu i čini dostupnom većem broju korisnika.

Dodaj koliko god želiš sadržaja na svoju web stranicu jer ne postoji ograničenje na njihovu količinu. Tvoja web stranica je dostupna putem Interneta na adresi koju odabereš, u obliku tvrtka.fullbusiness.com.

FullBusiness nam je omogućio da prezentiramo naše proizvode i usluge, te samostalno kreiramo uvjete!
Joško Zebić Matijaš, vlasnik tvrtke Prirodni Tim d.o.o.

FullBusiness webshop

Izvrsno iskustvo Internet kupovine

Jednostavno dodaj sve proizvode koje želiš prodavati putem Interneta, odredi im cijenu, dostupnost i mogućnost dostave. Dodaj sve svoje proizvode, jer ne postoji ograničenje na njihov ukupan broj.

Svoje proizvode naplati putem opće uplatnice ili kreditne kartice. Naplatne transakcije su automatizirane, a na tebi je samo dostava proizvoda kupcu.

Sve nove i prošle narudžbe pregledaj unutar svog profila kroz jednostavno sučelje.

Prodaji i usluge! Putem svog webshopa možeš prodavati i sve usluge svoje tvrtke - na primjer:
definiraš broj sati i cijenu za svoje savjetovanje i prodaješ tu uslugu kroz webshop.

Kao bonus, svi tvoji proizvodi odmah su dostupni na FullBusiness webshopu, gdje već mnogi posjetitelji svakodnevno traže i kupuju proizvode svih naših korisnika.

Bez dodatne naknade i provizije
Za naplatu tvojih prodaja putem webshopa ne uzimamo proviziju - sav prihod ostaje tebi! U slučaju naplate kreditnom karticom - kartične kuće naplaćuju trošak transakcije od 5%.

Akcije i popusti
Pažnju svojih posjetitelja privuci kroz primamljive ponude. Za svoje proizvode definiraj iznos popusta, ograniči količinu i vrijeme trajanja akcijske prodaje.

Popuste za usluge možeš definirati i po uzoru na popularne Grupne kupnje.

Postali smo FullBusiness korisnik i našoj tvrtki omogućili potpuni marketing.
Tea Vuletić, vlasnica tvrtke Eol - charter d.o.o.

FullTV marketing

Televizijski kanal dostupan u preko 250.000 domaćinstava

Proizvodi iz tvog webshopa koje odabereš za emitiranje prikazuju se u programu FullTVa više puta dnevno, uz cijenu, kratak opis, sliku i ime vaše tvrtke.

Osim proizvoda, u program FullTVa možeš objaviti kratku promotivnu poruku kojom možete zainteresirati, pozdraviti ili informirati gledatelje. U FullTV programu se svakodnevno prikazuju najnovije poruke, možeš ih slati svaki dan, a mi emitiranjem nagrađujemo najaktivnije korisnike.

Poslovne priče

Vrhunski doživljaj Vaše tvrtke

"Poslovne Priče" su prilozi dokumentarističkog pristupa - koji govore o poslovanju, idejama i ljudima koji stoje iza malih i srednjih tvrtki na tržištu Hrvatske - naših FullBusiness korisnika.

Poslovna Priča je vrhunski doživljaj Vaše tvrtke za moguće partnere i kupce, a dodatno je dostupna i na Vašoj web stranici i FullBusiness.com portalu.

Svaki korisnik FullBusinessa dobiva gratis 100 emitiranja za svoju snimljenu Poslovnu Priču. Snimanje možeš dogovoriti s nekim od partnera za snimanje.

Isprobaj FullBusiness, bez obveze!

Isprobaj demo verziju, bez plaćanja i ugovorne obveze!
Besplatna registracija
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu