Isprobaj bez obveze, pa odluči!

12 mjeseci pretplate uključuje

Web stranica
 • Jednostavno i brzo izradi svoju web stranicu
 • Odaberi dizajnirani predložak
 • Adresa oblika tvrtka.fullbusiness.com
 • Optimizirano za tražilice - SEO friendly
Internet prodaja
 • Vlastiti webshop s neograničenim brojem proizvoda
 • Akcijske prodaje po modelu grupne kupnje
 • Obavijest o novoj prodaji na e-mail, uplata na račun
 • Sigurna prodaja pouzećem i na upit
Marketing
 • Prikazivanje tvoje poruke na FullTV televiziji
 • Objava do 5 webshop proizvoda dnevno na FullTV-u
 • 100 besplatnih prikazivanja Poslovne priče
Moj asistent
 • Osobni asistent na raspolaganju za stručnu pomoć
 • Chat, e-mail i besplatna telefonska podrška

Web stranica + Internet prodaja + Marketing + Moj Asistent = 50 kn + PDV mjesečno

Isprobaj demo verziju, bez plaćanja i ugovorne obveze!
Besplatna registracija

Često postavljana pitanja

Što je demo probni period?

Demo probni period pruža mogućnost privatnog testiranja naše platforme tijekom kojeg možete provjeriti njenu jednostavnost i odlučiti se želite li postati naš pretplatnik. Probni period počinje od dana kada unesete svoju e-mail adresu na registracijskoj stranici i sve što napravite tijekom njega nije vidljivo na Internetu niti na FullTV-u. Tek nakon pretplate, vaša web stranica postaje javno dostupna, možete prodavati na webshopu i reklamirati se na FullTV-u.

Ukoliko se, nakon 30 dana od isteka demo probnog perioda, ne odlučite za nastavak korištenja, više nećete moći pristupati demo verziji.

Kako mogu platiti FullBusiness uslugu?

Uslugu možete platiti općom uplatnicom ili kreditnom karticom. Plaćanje usluge obaviti klikom na link "PRETPLATI SE" na Vašoj korisničkoj stranici. Nakon primljene uplate, na Vašu adresu dostavlja se R-1 račun za usluge i FullBusiness možete nastaviti koristiti kao plaćeni korisnik.

Što kada istekne plaćeni, jednogodišnji period korištenja?

Nakon isteka perioda plaćenog korištenja, Vaš sadržaj je i dalje vidljiv posjetiteljima još 30 dana, iako nemate mogućnost njegovog ažuriranja. Vaši proizvodi su tada označeni kao nedustupni. Ponovnim plaćanjem korištenja, normalno nastavljate koristiti FullBusiness. Ukoliko se ne odlučite za nastavak korištenja, sadržaji i proizvodi više nisu vidljivi na internetu. U slučaju da se odlučite za nastavak korištenja u nekom kasnijem trenutku, Vaši sadržaji i proizvodi biti će spremni za ponovnu objavu!

Mogu li platiti i koristiti FullBusiness na mjesečnoj bazi?

Korištenje FullBusiness-a naplaćuje se za period od 12 mjeseci.

Mogu li otkazati korištenje FullBusiness-a?

FullBusiness možete prestati koristiti u svakom trenutku iako nam je jako stalo da ga nastavite koristiti. Javite nam zašto.

Mogu li dobiti povrat novca ukoliko više ne koristim FullBusiness?

Plaćanjem iznosa od 600 Kn + PDV ostvarili ste pravo na 12 mjeseci korištenja FullBusinessa. Ne-korištenjem ne ostvarujete pravo na povrat novca. Za nove korisnike nudimo probni period od 30 dana kako bi se najkvalitetnije informirali o FullBusinessu prije plaćanja. Jako nam je žao ukoliko ste nezadovoljni uslugom i željeli bi znati zašto.

Kako postajem FullBusiness korisnik?

FullBusiness korisnik postajete unosom Vašeg e-maila na registracijskoj stranici, nakon čega možete besplatno isprobati sve dijelove FullBusiness-a besplatno! Nakon isteka probnog perioda, možete nastaviti njegovo korištenje uz plaćanje.

Što je aktivacija i zašto je potrebna?

Aktivacija je proces potvrde valjanosti e-maila i popunjavanja osnovnih podataka o tvrtci potrebnih za rad sa sustavom. Nakon unosa e-mail adrese na registracijskoj stranici, od vlasnika e-mail adrese očekuje se da tu adresu potvrdi. Email adresu potvrđujete tako da slijedite upute aktivacijskog maila koji je poslan na gore navedenu adresu.

Zašto moja stranica nije vidljiva na Internetu?

Da bi Vaša stranica bila vidljiva, potrebno ju je objaviti. Do tada Vašu stranicu možete uređivati bez bojazni da posjetitelji vide "nedovršen" rad. Nakon što ste pripremili Vašu stranicu, objavite je klikom na link “OBJAVA”.

Što ako ne znam koristiti FullBusiness sučelje?

Iako mislimo da je vrlo jednostavno, svakom je ponekad potrebna pomoć. Ukoliko Vam je potrebno pojašnjenje ili savjet u korištenju, slobodno se obratite svom asistentu!

Postoje li kakva ograničenja na korištenje usluge?

Ne postoje ograničenja u smislu količine sadržaja koju možete objaviti. Pripazite da posjedujete prava za objavu raznog zadržaja kao što su tekstovi, slike i video. Generalno, imajte na umu da objavljeni materijal predstavlja Vas i Vašu tvrtku. Detalje možete pogledati u "Općim uvjetima korištenja"

Prijavi se i isprobaj bez obveze!

Isprobaj demo verziju, bez plaćanja i ugovorne obveze!
Besplatna registracija
Ova web stranica koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja pristajete na njihovu uporabu. Uredu